follow Catalog firme » Materiale constructii » Agregate balastiera » Judetul ARAD
  home     Agregate balastiera   Judetul ARAD

Agregate balastiera Arad

Obtineti cel mai bun pret pentru agregate balastiera completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
agregate balastiera, agregate balastiera arad (Arad, ARAD)
Prestam servicii cu / sau inchiriem autobasculante, microbuse, utilaje de constructii, autotir cu prelata, trailer auto, transport rutier de marfuri generale si cu autobasculante, inchirieri utilaje de constructii, transport persoane, comercializari agregate.firma efectueaza transporturi cu autobasculante (toate tipurile), transporturi cu autotir prelata, transport persoane cu microbuze. prestam servicii cu utilaje de constructii [vola, vibrocilindru de 14 to, excavator pe senile 18 to], tra..
0727 *** ***Click aici!
agregate balastiera arad, agregate balastiera (Arad, ARAD)
Obiectul de activitate al firmei este producerea si comercializarea produselor de cariera, balastiera, executarea de lucrari de constructii si intretinere, drumuri, poduri, platforme, trotuare, canalizari pluviale, menajere. Sitrom 97 SA are un nivel de dotare cu utilaje moderne, aduse din import, corespunzatoare proceselor tehnologice specifice din balastiera, cariera si pentru lucrarile de drumuri...
0257 *** ***Click aici!
agregate balastiera arad, agregate balastiera (Arad, ARAD)
Unul dintre obiectivele firmei noastre este transportul de agregate de balastiera/cariera urban sau interurban.asiguram transport de nisip, balast,pietris, moloz si pamant cu autovehicule proprii de 1-3m cubi. preturile se pot negocia in functie de cantitate si de locatie..
0741 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie